PT-Rengas Oy

Rengasliikkeesi Harjavallassa. Palvelemme sinua kaikissa rengastöissä. | Nakkila, Kokemäki, Pori ja lähialueet

PT-Rengas Oy on monipuolinen rengasliike Harjavallassa. Olemme virallinen Continental-jälleenmyyjä.Teemme kaikki rengastyöt kaikille ajoneuvoille: henkilö- ja pakettiautoille, maansiirtokoneille, maatalouskoneille ja raskaalle kalustolle. Suoritamme renkaiden vaihdot, asennukset ja korjaukset, myymme myös renkaita. Olemme myös ALCAR- ja Rautamo-jälleenmyyjiä, joten kauttamme saat laadukkaat alumiinivanteet edullisesti.


Rengaspalvelua 24 h

Olemme valmiina toimimaan, kun rengasrikko yllättää. Tulemme vaihtamaan renkaat paikan päälle, jopa raskaankaluston renkaat pystytään vaihtamaan tien varrella.

Palvelemme numerossa 044 334 7120


Rengashotellissa hyvässä huomassa

Meillä toimii kesä- ja talvirenkaiden kausisäilytys. Kun renkaat on taas aika ottaa käyttöön, asennamme ne puhdistettuina ja tasapainotettuina. 


Raskaan kaluston rengaspalvelu

Teemme myös raskaan kaluston rengastyöt. Rekat, trukit, puimurit ja muut maatalouskoneet hoidetaan kuntoon hallilla tai paikan päällä. Jäivätkö peltotyöt kesken? Soitto meille riittää!


Ja matka jatkuu...

Teemme paljon työtä tien päällä. Meiltä lähtee aina apu matkaan, kun sitä tarvitset. Saat ratkaisun rengasongelmiin ja pääset takaisin reissun päälle. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää »